Gift Картичка

Секогаш добра идеја !!!

 На вашите сакани им е посебен ден ? Немате идеја што да им подарите ?

 LUSIDO Gift картичката е перфектен подарок за вашите блиски за било која пригода!

 

Важни детали и услови за користење на LUSIDO Gift картичка:

     · LUSIDO не превзема одговорност за изгубена и оштетена картичка.

     · Картичката не може да се замени за готовина.

     · Картичката може да се употреби во сите продажни салони на LUSIDO i онлајн веб продавницата www.lusido.mk.

     · Картичката е за еднократна употреба.

     · Не искористената вредност е неповратна.

eticaretPORT Altyapısı Kullanılmıştır