BOOTS
Безбеден шопинг

Camila Beli Visoki Cizmi

% 48 Попуст
Piyasa Fiyatı
:
2,300.00MKD
:
1,200.00TL
MKD
Ürün Seçenekleri
SIze
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40

Diğer Renkler

ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСПОРАКА
Ако нарачате сега, производот ќе биде испорачан во рок од 2работни дена,
MEX POSTA
Спецификација
Висина на потпетица 8.5 см.
Користена е увозна вештачка кожа од прв квалитет, челичен ѓон и челична потпетица.
Рачно изработено во Турција.

 

Материјал Еко Кожа
Шифра SY05
Висина на штикла 8.5 Cm
Ѓон Неолит
Калап Стандарден Калап
Димензии по број

35-23cm | 36-23,5cm | 37-24cm | 38-24,5cm | 39-25cm | 40-25,5cm 

Поврзани производи

Amra Bordo Visoki Cizmi
Amra Bordo Visoki Cizmi
%30Попуст
1,600.00MKD
2,300.00MKD
Tiera Kremasti Cizmi
Tiera Kremasti Cizmi
2,400.00MKD
Sage Crni Visoki Cizmi
Sage Crni Visoki Cizmi
2,600.00MKD
Alina Kremasti Cizmi
Alina Kremasti Cizmi
2,300.00MKD
Charlotte Kafeavi Polucizmi
Charlotte Kafeavi Polucizmi
1,800.00MKD
Lura Kremasti Polucizmi
Lura Kremasti Polucizmi
%30Попуст
1,600.00MKD
2,300.00MKD
Camila Beli Visoki Cizmi
Camila Beli Visoki Cizmi
%48Попуст
1,200.00MKD
2,300.00MKD
Reina Lilavi Polucizmi
Reina Lilavi Polucizmi
%33Попуст
1,600.00MKD
2,400.00MKD
Liza Crni Visoki Cizmi
Liza Crni Visoki Cizmi
2,800.00MKD
Grace Kreamsti  Polucizmi
Grace Kreamsti Polucizmi
3,600.00MKD
Moza  Crni Polucizmi
Moza Crni Polucizmi
%33Попуст
1,600.00MKD
2,400.00MKD
Kamilah Kremasti Velur Cizmi
Kamilah Kremasti Velur Cizmi
2,500.00MKD
Moza  Rozevi Polucizmi
Moza Rozevi Polucizmi
%33Попуст
1,600.00MKD
2,400.00MKD
Aurora Bordo Visoki Cizmi
Aurora Bordo Visoki Cizmi
%50Попуст
1,200.00MKD
2,400.00MKD
Valeria Crni Strech Polucizmi
Valeria Crni Strech Polucizmi
%31Попуст
2,200.00MKD
3,200.00MKD
Anita Sivi Plishani Polucizmi
Anita Sivi Plishani Polucizmi
%25Попуст
1,200.00MKD
1,600.00MKD
Anita Kremasti Plishani Polucizmi
Anita Kremasti Plishani Polucizmi
%25Попуст
1,200.00MKD
1,600.00MKD
Adora - Lilavi Polucizmi
Adora - Lilavi Polucizmi
%31Попуст
2,200.00MKD
3,200.00MKD
Kamilah Kafeavi Cizmi
Kamilah Kafeavi Cizmi
2,500.00MKD
Valeria Kremasti Polucizmi
Valeria Kremasti Polucizmi
%31Попуст
2,200.00MKD
3,200.00MKD
Texas Kremasti Visoki Cizmi
Texas Kremasti Visoki Cizmi
3,100.00MKD
Vida Kremasti Polucizmi
Vida Kremasti Polucizmi
2,300.00MKD
Anita Kafeavi Plishani Polucizmi
Anita Kafeavi Plishani Polucizmi
%25Попуст
1,200.00MKD
1,600.00MKD
Kamilah Crni Cizmi
Kamilah Crni Cizmi
2,500.00MKD
Madalyn Crni Polucizmi
Madalyn Crni Polucizmi
2,300.00MKD
Eva Crni Polucizmi
Eva Crni Polucizmi
2,800.00MKD

  • 070 333 122
  • info@lusido.mk

Завршете ја вашата нарачка во еден чекор.

Претплати се и добивај известувања за сите понуди