BOOTS
Безбеден шопинг

Liza Crni Visoki Cizmi

:
2,800.00TL
MKD
Залиха 5+
Ürün Seçenekleri
SIze
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40

Diğer Renkler

ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСПОРАКА
Ако нарачате сега, производот ќе биде испорачан во рок од 2работни дена,
MEX POSTA
Спецификација
Висина на потпетица 10 см.
Користена е увозна вештачка кожа од прв квалитет, челичен ѓон и челична потпетица.
Рачно изработено во Турција.

 

Материјал Еко Кожа
Шифра AW43
Висина на штикла 10 Cm
Ѓон Неолит
Калап Стандарден Калап
Димензии по број

35-23cm | 36-23,5cm | 37-24cm | 38-24,5cm | 39-25cm | 40-25,5cm 

Поврзани производи

Amelia Kremasti Velur Cizmi
Amelia Kremasti Velur Cizmi
%33Попуст
1,600.00MKD
2,400.00MKD
Lura Kremasti Polucizmi
Lura Kremasti Polucizmi
%30Попуст
1,600.00MKD
2,300.00MKD
Grace Crni Polucizmi
Grace Crni Polucizmi
3,600.00MKD
Barbara Krem Polucizmi
Barbara Krem Polucizmi
3,600.00MKD
Siera Crni Velur Polucizmi
Siera Crni Velur Polucizmi
3,800.00MKD
Kamilah Crni Cizmi
Kamilah Crni Cizmi
2,500.00MKD
Adora- Kremasti Polucizmi
Adora- Kremasti Polucizmi
%31Попуст
2,200.00MKD
3,200.00MKD
Ryder Crni  Polucizmi
Ryder Crni Polucizmi
1,800.00MKD
Kamilah Kafeavi Cizmi
Kamilah Kafeavi Cizmi
2,500.00MKD
Kamilah Kremasti Cizmi
Kamilah Kremasti Cizmi
2,500.00MKD
Moza  Crni Strech Polucizmi
Moza Crni Strech Polucizmi
%33Попуст
1,600.00MKD
2,400.00MKD
Aphra Kafeavi Velur Polucizmi
Aphra Kafeavi Velur Polucizmi
1,800.00MKD
Flavia Crni Polucizmi
Flavia Crni Polucizmi
2,600.00MKD
Valeria Kremasti Polucizmi
Valeria Kremasti Polucizmi
%31Попуст
2,200.00MKD
3,200.00MKD
Caterina Zeleni Visoki Cizmi
Caterina Zeleni Visoki Cizmi
%36Попуст
1,600.00MKD
2,500.00MKD
Barbara Nude Polucizmi
Barbara Nude Polucizmi
3,600.00MKD
Aphra Crni Velur Polucizmi
Aphra Crni Velur Polucizmi
1,800.00MKD
Vida Kremasti Polucizmi
Vida Kremasti Polucizmi
2,300.00MKD
Livia Kremasti Cizmi
Livia Kremasti Cizmi
3,600.00MKD
Alina Kremasti Cizmi
Alina Kremasti Cizmi
2,300.00MKD
Kamilah Camel Velur Cizmi
Kamilah Camel Velur Cizmi
2,500.00MKD
Augusta Crni Cizmi
Augusta Crni Cizmi
3,200.00MKD
Reina Rozevi Polucizmi
Reina Rozevi Polucizmi
%33Попуст
1,600.00MKD
2,400.00MKD
Vida Crni Polucizmi
Vida Crni Polucizmi
2,300.00MKD
Adora - Zeleni Polucizmi
Adora - Zeleni Polucizmi
%31Попуст
2,200.00MKD
3,200.00MKD
Caterina Beli Visoki Cizmi
Caterina Beli Visoki Cizmi
%36Попуст
1,600.00MKD
2,500.00MKD

  • 070 333 122
  • info@lusido.mk

Завршете ја вашата нарачка во еден чекор.

Претплати се и добивај известувања за сите понуди