Инстаграм тренд - Коцкасти штикли

Би ги носеле ли овие штикли кои очигледно стануваат хит за оваа сезона?

Иако многумина сметаат дека коцкастите штикли треба засекогаш да останат во минатото, сепак изгледа дека доживуваат триумфален „камбек“ на модната сцена.

Елса Хоск, Роузи Хантингтон-Вајтли и уште многу други модни блогерки со задоволство ги враќаат во мода коцкастите штикли и ги носат со секакви комбинации.

Би ги носеле ли овие штикли кои очигледно стануваат хит за оваа сезона?

eticaretPORT Altyapısı Kullanılmıştır